Nyunyók, dilfek, pózerek - Ők látogatják a budapesti melegbulikat

Hét év tapasztalata alapján összeszedtem, hogy a mai budapesti melegbulikat és helyeket jellemzően milyen vendégek látogatják, ha csoportosítanunk kellene őket klasszikus meleg-kategóriák szerint.

hely5.png

hely6.png

A Vibe és a Garcons vendégköre gyakorlatilag ugyanaz. Mindkét buli bevallottan a pózereket és a flambojáns melegeket célozza meg, de rajtuk kívül hipszter/bölcsész kinézetű szakállas kislányokkal és fiatal srácokkal is lehet találkozni. Mivel ez a két partisorozat Budapesten a legnépszerűbb, itt is a legvegyesebb a felhozatal. Na jó, idősebb férfiakat és igazán pasis pasikat nem nagyon fogsz találni itt, bár néha letéved egy-egy maszkulinabb baráti társaság. A Vibe és a Garcons travi-vonalon nem gondolkodik klasszikusan, mint az Alterego, hanem trendibb és fiatalosabb drag queenekkel szórakoztat.

hely4.png

Az Alterego fénye már elég régóta megkopott. Sokan azzal hozzák összefüggésbe a dolog, hogy miután a Capella bezárt, az ott partizó csőcselék átvedlett az Alterego-ba és úgy tűnik, ott is maradt. Az Alterego-ban főként nyunyók és nyunyóvadászok, illetve pózerek buliznak, de nem olyanok, mint a Garcons-ban vagy a Vibe-ban. Egy Garcons-ra legalább nem a kínaiból veszi magának az egy szem nyunyó a mélyen kivágott trikót és bizsut. Az Alterego vendégei között nagyon sok a low-class és kb. úgy kell vigyáznod, hogy ki ne zsebeljenek, mintha a Blaha aluljárójában járnál. Pozitívum, hogy az Alterego drag-állománya még ennyi év után is ugyanúgy tartja magát, mint régen.

hely3.png

A Hello olyasmi, mint a Vibe vagy a Garcons, csak itt már gyakorlatilag tényleg semmi esélye nincsen annak, hogy találkozz pasis pasikkal.

hely8.png

Nem úgy, mint a Coxx-ban. Budapest egyetlen meleg szexbárját nem látogatják sem nyunyók, sem szakállas kislányok, sem pedig pózerek, hanem férfias férfiak. Masc4masc, ugye. Az átlagéletkor kb. 10-15 évvel magasabb, mint egy Garcons-on, de ezzel együtt máris megnő az esélyed arra, hogy egy dilffel vagy egy izmos 30-assal találkozz. Persze, ide már idősebbek is járnak, na meg ha macikedvelő vagy, szintén neked való a hely.

hely2.png

A Magnum Szaunában sem fogsz egy rahedli fiatallal találkozni. Ide akkor gyere, ha tényleg az idősebb korosztályt szereted vagy esetleg macivadász vagy. A Magnum Szaunáról itt írtam bővebben.

hely1.png

A Szauna69-be több fiatal jár, mint a Magnum Szaunába, s itt a macikon és az idősebbeken kívül már kigyúrt pasikkal is több esélyed lesz találkozni.

hely7.png

A WhyNot Café Budapest egyetlen melegkávézója, így itt mindenféle pasival találkozhatsz.