Donald Trump a melegpornót is felkavarja

Ha az emberek nem lennének szabadok, akkor pornóipar sem lenne, így nem túlzás kijelenteni, hogy a szakma egyöntetűen ítéli el az emberi jogok korlátozásán folyamatosan ténykedő republikánusokat és magát Donald Trumpot. Persze mindig van kivétel. Mindig ott van az az egy százalék, akik még akkor sem vennék észre az erdőt, ha eltévednének benne. Ilyen a néhai pornós szupersztár, Colby Keller is, akinek pályafutása hasonló a nagyokéhoz: valaha ők voltak a legünnepeltebb sztárok, aztán kattant valami és ma már mindenki csak röhög a baromságaikon. Colby Keller ugyanis büszkén vállalta tavaly, hogy Donald Trumpra szavazott és kapta is az ívet rendesen, tegnap pedig újabb Twitter-harc robbant ki, miután megint csak legitimálni akarta republikánus szavazatát.

A tweetet nem sokkal később törölte, de annyi ideig még fent volt, hogy a kollégák is reagálhassanak rá. Diesel Washington jelenleg is róla twittel, érdemes megtekinteni az oldalát.

Wesley Woods is reagált.

Meg Bravo Delta is.

Na de nem mindenki osztja a demokrata pornósztárok véleményét. Itt van máris Tegan Zayne, az abszolút gyökér, aki a szokásos "libsi média" mantrát nyomja és rácáfol arra, hogy megfordult-e a fejében egyáltalán, hogy nemet mondjon egy Kellerrel való forgatásra.

Szóval Colby jobban tenné, ha Tegan segglyukába bújtatná a pofáját, ahányszor csak ki akarja nyitni a száját.