Tele a világ Kevin Spacey-kkel, akiknek fiatal meleg fiúk kellenek

26 vagyok és meleg. Tudok azonosulni bármelyik korombelivel, amikor párkapcsolatról, pasikról és szexről beszélgetünk. De ha valaki a társaságomban azzal büszkélkedne, hogy rámozdult egy 14 éves kis srácra, biztosan elküldeném a kurva anyjába.

Anthony Rapp azt mondja, hogy 14 éves volt, amikor a 26 éves Kevin Spacey meghívta egy házibuliba, majd részegen bevitte a hálószobába, rávágta az ágyra és molesztálni kezdte. Egy névtelenséget kérő pasi szintén 14 éves volt, amikor a 24 éves Spacey meggyőzte a szerelméről és elkezdtek járni, a románcnak pedig akkor lett vége, amikor Spacey megpróbálta megerőszakolni.

Amikor 16 éves voltam, egy szintén 24 éves sráccal volt párkapcsolatom. Tinédzserként át sem futott az agyamon, hogy milyen különös, egyben veszélyes is, hogy egy húszas éveiben járó pasinak kellek. Csak akkor realizáltam ezt, amikor már magam is betöltöttem a 24-et és egyáltalán nem tudtam tizenévesekre tekinteni lelki társként sem, nemhogy szexpartnerként. Az akkori pasim ugyan nem ütött meg, de többször megszorította a kezemet vitatkozás közben és fenyegetőzött, aminek az lett a vége, hogy rendőrséget kellett hívnom. Azok a felnőtt pasik, akik elhitetik egy tizenévessel, hogy szeretik, majd lelki terrorban tartják őket, önbizalomhiányban szenvedő manipulatív, közveszélyes elmebetegek. Egy tinédzseren élik ki a dominálhatnékukat, mert egy felnőtt pasi egyszerűen csak orrba nyomná és elhagyná őket. Egy kis srácot viszont úgy lehet rángatni, ahogyan csak akarják, mert az még szart sem látott a világból, befolyásolható és naiv. Ez a "tisztaság" pedig vonzza a mocskokat.

Spacey állítólag több fiatal színészpalántát is felhívott a lakására, hogy megbeszéljék, miként mozdítsák előre a karrierjüket, de ehelyett molesztálni kezdte őket. Ezeknek a fiúknak ismeretlen az életkora, így ha tinédzserek voltak, akkor simán elképzelhető, hogy nem gondoltak semmi rosszra, amikor Spacey meghívta őket a lakására. Ha viszont kicsit idősebbek voltak, akkor tudhatták, hogy nem délutáni teázásra hívja őket a színész, főleg nem "karrieregyengetés" címszó alatt, főleg nem a saját lakására, főleg nem a színház és film világában. Ez viszont még mindig nem adhatott okot Spacey-nek arra, hogy szexuálisan zaklassa őket. Ha magamból akarok kiindulni, akkor valószínűleg az történt, hogy a srácok közös megegyezéssel szerettek volna belekezdeni abba, amiről még úgy gondolták, hogy belefér, de Spacey túlnyomult és erőszakoskodott. A nem minden esetben nemet jelent és ha felismered, hogy oké, most helyzetben vagy, akkor határozottan vissza kell utasítani a másik közeledését, nem pedig elbazsalyogni és úgy viselkedni, hogy a másik azt higgye, hogy csak kéreted magadat, ahogyan rólam hitte anno két, a magyar showbizniszben nagykutyának számító figura.

Ezek olyan pasasok, akiknek hatalmuk van és nem félnek használni azt. Úgy érzik, hogy bármit megtehetnek. Spacey-nek a két 14 évesen kívül is több ügye van: letaperolta Tony Montanát egy bárban, Daniel Beal pultosnak mutogatta a farkát és egy 5 ezer dolláros karórát adott neki a hallgatásáért cserébe, Roberto Cavazos szerint számos fiatal srácnak volt egy Spacey-sztorija, amikor a színész az Old Vic színház művészeti vezetőjeként rájuk mozdult, a House of Cards stábjából (valószínűleg gyakornokok) pedig nyolcan is vádolják Spacey-t, hogy rámarkolt a farkukra. Habár Spacey nem ment el a megerőszakolásig, mint Harvey Weinstein vagy Bill Cosby, mindenképpen egy alkoholproblémákkal küzdő, pederaszta, perverz disznónak számít.

Nem vagyok naiv, tudom, hogy sokan be sem töltöttétek a 18-at, mégis itt vagytok a blogon a figyelmeztetés ellenére, szóval ha már így alakult, fogadjátok meg a tanácsomat: mindig utasítsátok vissza a felnőtt pasik közeledését, mert semmit sem akarnak jobban, mint lelkileg és szexuálisan kihasználni titeket.