Tények és tévhitek Magyarország legnagyobb meleg szexbárjáról

coxx1.png

Kétféle ember létezik a világon: az egyik csak sötétben, a négy fal között, pornófilmeken keresztül meri kiélni vágyait, de ha kilép a szobából, akkor a vágyait is hátra hagyja és sohasem vállalja fel őket, nehogy megszólják ebben az álszentül keresztény-konzervatív értékeket valló társadalomban, míg a másik tisztában van vele, hogy az emberek 99%-ával kb. ugyanazokban a szexuális vágyakban osztozik, így fel meri őket vállalni, mert hát miért ne tenné. Ilyen vágy a public szex is, amikor nem otthon a hálószobában akarsz dugni, hanem valahol máshol, egy új és izgalmas helyen. Többek között ennek a vágynak a kielégítésére is jöttek létre a szexbárok szerte a világon, amiből Magyarországon is van néhány. Most a legnagyobb magyar meleg szexbárról, a budapesti Coxx-ról alkotott tévképzeteket fogom eloszlatni, mert személyesen is többször megtapasztalhattam, hogy nem minden elképzelés egyezik a valósággal.

A Coxx tele van vénemberekkel - Hamis. Ugyan az átlagéletkor tényleg magasabb, mint egy huszonéves pózerekkel teli Garconson vagy egy bölcsész fiatalokkal telenyomott Vibe-on, de minden életkor képviselteti magát. Talán a harmincas korosztályt lehet megtalálni a legnagyobb mértékben, ők pedig eléggé távol állnak még attól, hogy bárki is vénembernek nézze őket. Az biztos, hogy ha a fiatal nyunyókákat szereted, akkor nem a Coxx a te helyed, itt törékeny, mellkasig kivágott pólóba és cicanadrágba bújt tizennyolc évesekkel ritkán találkozni. Viszont vannak izmos jópasik. És persze, lejárnak 50-nél idősebbek is, de közel sem akkora számban, amekkorában azt sokan szeretik lekommunikálni, akik még egyszer sem tették be a Coxx-ba a lábukat.

A Coxx-ot sok külföldi látogatja - Igaz. Egyetlen melegbuliban sem találkozni annyi külföldivel, mint a Coxx-ban vagy más szexbárokban és szaunákban. Mivel egy külföldi meleg sokkal jobban elfogadja magát és kevésbé heteronormatív, egy magyar meleghez képest sokkal bátrabban is képes megélni saját szexualitását (de egyáltalán nem felelőtlenebbül). A Coxx mindennap nyitva van, egy helyen van, nem kell felkutatni, mint az alkalmi partikat (pl. a már említett Garcons-t vagy Vibe-ot), így egy biztos meleg pont az éjszakában. Sőt, a Coxx egy külföldinek nem is igazán csak a szexről szól, hiszen a sötétszobákkal ellátott melegbároknak és diszkóknak több évtizedes múltjuk van tőlünk nyugatabbra, számukra ilyen egy megszokott meleg hely.

A Coxx-ban nemi beteg leszel Hamis. Igaz, könnyebben megkapod a szexet, mint egy kolostorban (oh wait), de kevés esélyed lesz arra, hogy elkapj valamit, ha védekezel. Ha pedig nem védekezel, akkor bárkitől, bárhol és bármit elkaphatsz, akár egy random faszival kefélsz lent egy kabinban, akár egy Grindrről összeszedett alakkal dugsz a saját ágyadban (mert hát a fertőzés veszélye talán a védekezés nélküli anonim szexnél a legnagyobb, azt meg nemcsak szexbárban, hanem otthon is megkaphatod).

A Coxx-ban elkapnak és megdugnak - Hamis. Hacsak nem vagy a világ legérhetetlenebb puncija és még emlékszel, hogy férfi vagy, akkor csak meg tudod mondani a másiknak, hogy nem akarsz tőle semmit. Nem tudok róla, hogy valaha bárkit is megerőszakoltak volna egy szexbárban, mert a vendégkör általában felfogja, mi az etikett: ha valaki nemet mond, akkor az tényleg nemet jelent.

A Coxx-ban mindenki egy perverz állat - Hamis. Ezt általában azok a buzik mondják, akik tele vannak elfojtott szexuális vágyakkal és ócsárolják azokat, akik meg merik élni őket. Meg hát mi számít perverziónak? Ha az átlagostól és társadalmi normáktól eltérő viselkedés, akkor persze, minden szexbár látogatója perverz, de akkor valamilyen kontextusban te is és én is azok vagyunk. De ha szerinted az a perverz, ahogyan valaki feldug magának egy bóját, majd Salvador Daliként exkrementumban fetreng Despacitot énekelve közben, akkor a Coxx-ban sem fogsz perverzekkel találkozni. A legvadabb forma, akit valaha lent láttam, egy hentes bőrcuccba öltözött faszi volt. Végighúzta a mellizmomon a kezét, de haverom rámorgott és elhúzott. Na bumm.

A Coxx-ban mindenki egy szál faszban rohangál - Hamis. Persze ezt senki sem bánná, ha mindenkinek nagy lenne és meg is akarná mutatni (habár van naked party is, de azon még sohasem voltam). Amikor belépsz a Coxx-ba, akkor a bárrész fogad, ahol mindenki fel van öltözve. Habár van egy sztriptíznek kialakított külön helyiség a bár végében sztriptízrúddal és ketrecekkel, de még sohasem láttam show-t. A bárból tovább lehet menni a cruising area-ba, ahol már találkozhatsz meztelen pasikkal (mindenesetre én egyszer sem láttam ilyet).

A Coxx-ban akkora az élet, mint a szexbárokban játszódó pornófilmekben - Hamis.  A Coxx-ban épp úgy nem Francois Sagat manifesztálódik minden második pasiban, ahogyan Danny De Vito sem minden elsőben. Nincsenek egész folyosókat behálózó orgiák, s még ha lennének is, biztosan nem a kedvenc pornószínészeidből állnának, hiszen a pornó a legtöbb esetben nem a valóságot adja vissza, hanem az álmaidat, így a valóság nem is annyira izgalmas.