Gyűrűzik: egy másik pasi is nemi erőszakkal vádolja Topher DiMaggiot

Egy névtelen olvasó a Hornet egyik szerkesztőjéhez eljuttatott levelében részletesen ír arról, hogyan erőszakolta meg Topher DiMaggio, akit korábban Tegan Zayne vádolt meg nemi erőszakkal.

A névtelen pasi egy buliban ismerkedett meg Topherrel, akivel egy lakásra is elmentek afterpartizni. Nemcsak ketten voltak, hanem baráti társasággal, viszont a barátok lassan leléptek és csak ők maradtak. Innentől kezdve minden kiesett a pasinál, a következő kép az volt, ahogyan felkel a hálószobában teljesen meztelenül és Topher éppen be akarja tenni neki, ami végül sikerült is. A levélíró állítja, hogy túl részeg volt ahhoz, hogy fizikailag meg tudja védeni magát, így csak szóban mondta el többször, hogy ő ezt az egészet nem akarja, Topher viszont ugyanúgy csitítgatta, ahogyan Tegant is: "Don't worry about it, it's fine." És ahogy Teganbe, úgy ebbe a pasiba is beleélvezett. Amikor a pasi reggel felkelt, fájdalmat érzett és elment a kórházba, ahol megtagadták tőle a vizsgálatot, mondván, ha nem akarja jelenteni a rendőrségen a szexuális erőszakot, akkor nem fogják megvizsgálni. WTF. S mivel nem akarta jelenteni, ezért felírtak neki különböző gyógyszereket a potenciális HIV-fertőzés miatt, illetve végeztek rajta egy szűrést, majd hazaengedték. A pasi állítja, hogy egyáltalán nem volt szándékában lefeküdni Topherrel, hisz még csak nem is passzív.

Topher tegnap reagált Tegan Zayne vádjaira, méghozzá egy másik nemi erőszakkal vádolt celeb szavaival. Russell Simmons amerikai üzletembert több nő is megvádolta szexuális zaklatással, amire ő azt tweetelte, hogy "vehemensen" elutasít minden vádat és hogy "ezek a borzalmas vádak" sokkolták, hiszen "mindenki belement a légyottokba".