Intenzív sötétszoba, kemény house és izmos apucik - Ez London legnépszerűbb melegbulija

A fiúk a klubból Babylonja megvan? Ahhoz tudnám legjobban hasonlítani a dél-londoni XXL partit, ami állítólag a város legnépszerűbb melegbulija. Képzeljetek el egy hatalmas, hangárszerű teret, ahol két tánctér van kialakítva (az egyiken house-t, a másikon popot nyomatnak), kék és rózsaszín, monokróm neonvilágítás, óriási kivetítők és annyi pasi akcióra készen, amennyi csak befér a helyre.

img_6412-630x420.jpg

Hajnali egykor kezdődik a buli, háromkor tetőzik és akkorra már mindenki, aki legalább négyszer kondizik egy héten, félmeztelenre vetkőzik. A belépődíj 15 font (kb. 5200 forint), a ruhamegőrző 2 font (kb. 700 forint) volt, a piát viszont nem tudom. Oké, soha sehol nem tudom, mi mennyibe kerül, mert szerencsére helyes a pofám, a pasik pedig nagylelkűek és vendégszeretők.

mg_6348-630x420.jpg

A főattrakció egyértelműen a sötétszoba

Ami nem egy átmenetileg kialakított, koszos kis lyuk az Alteregoban vagy egy pinceszerű cruising area, hanem egy hatalmas, tág terekből és széles folyosókból álló királyi szopoda. Kibaszott jópasikkal találkozhatsz, s amikor jópasikról beszélek, akkor túlzás nélkül Austin Wolfokra és Sean Zevranokra gondolok. Tökéletesen kerek, dugnivaló seggek és pornósztár-méretű, szopnivaló farkak, amerre csak a szem ellát és a fasz elér. Ez már London.

Nem egyszeri kalandra jönnek

Egy kigyúrt, fekete pasit figyeltünk ki, akit éppen ketten szoptak a sarokban. Nem tolta le a nadrágját és nem is igazán vett tudomást arról, hogy éppen ki szopja. Csak állt és élvezte, viszont amit talán még jobban élvezett, az a figyelem volt. Állandóan a tömeget bámulta és fogadta a visszajelzéseket, hogy igen, ő itt most egy isten és mindenki rá vágyik. Erre is állt neki egész este. Néhány perc után továbbmentés a sötétszoba másik felén támaszkodott egy falhoz, ahol törvényszerűen két másodpercet sem töltött egyedül. Elélvezni pedig a nyolcadik szopás után sem láttuk, mert ez nem erről szól. Ha csak élvezni akarsz egyet, nem sötétszobába jössz dugni. A sötétszoba olyan, mint egy játszótér. Gyerekként sem csak a csúszdát próbáltad ki, hanem még másik hármat. A sötétszoba is ugyanezen az elv mentén működik, főleg akkor, ha bő a választék.

Ment a nagyüzemi bareback

Egyelőre csak megfigyelő voltam, pedig kaptam ám felkérést, nem is egyet (felkérés alatt értsd sokan rámarkoltak a faszomra). A sötétszobák, a szaunák és a szexbárok papíron kurva izgatóak, de a gyakorlatban óvatosnak kell lenni. Ezért sem alkalmizom a mindennapi életem során és nem is jövök össze akárkivel sötétszobákban sem, ugyanis az XXL-ben sem láttam senkin gumit. Persze mások próbálták elmagyarázni, hogy mindenki prepet szed, ami a HIV-fertőzés esélyét 98%-kal csökkenti, de ezeket a süket dumákat hallani sem akarom mindaddig, amíg nem lesz egy tudós, aki azt a 98%-ot 100%-ra tudja növelni és be is tudja bizonyítani a gyógyszer hatékonyságát. Szóval a prep-faszságon itt lendüljünk is túl, védekezni kell. Nem mehetsz csak úgy le egy sötétszobába és dugathatod meg magad óvszer nélkül. Igaz, ha állandóan óvatos vagy és paranoid képzelgéseid vannak a HIV-ről, akkor a szexuális életed sem lehet kielégítő, de baszki, nem ugrasz a busz elé sem, csak hogy elüssön.

Egykor mindez a daddyk kiváltsága volt

Az XXL parti csak mostanában nyitotta meg kapuit a hozzám hasonló huszonéves, sportos srácoknak, mert kb. félévvel ezelőtt még abszolút a harmincas-negyvenes korosztályhoz, azok között is inkább az izmos és a macis férfiakhoz pozicionálta magát. Ezt még nem tudtam akkor, amikor két másik, szintén huszonéves haverommal leszólítottunk egy Bruno Bernalra hajazó, félmeztelen pasit. Elkezdtünk vele dumálni, de csak megmosolygott minket, merthogy ő 41, mi meg 20-asok vagyunk, s hogy ez mennyire aranyos, egyben szánalmas is, ránk nézve. Oké, 41 évesen én sem hiszem, hogy bármit is kezdeni fogok egy 24 évessel, de ez nem lehetett elég ok arra, hogy ilyen lekezelő legyen. Mert hát amikor félóra múlva láttuk, hogy tele a szája két fasszal és néztük volna akció közben, felnézett és újból kiröhögött minket. Nagyon régen néztek már kisfiúnak, de akkor csak azzal lehetett tele a töke, hogy az XXL-be már a fiatalokat is beengedik. Jó, biztos irritáló lehet, elvégre engem is rendre felbasz a nyunyózuhatag a Garconson. Persze nyunyók szerencsére nincsenek az XXL-ben és az izmos apucik meg a macik is megmaradtak, viszont a fiatalabb korosztály mindenképpen felhígította a vendégkört. Itt bárkit megtalálhatsz, akire vágysz és még egy kurva jót is bulizhatsz.

img_1533-630x420.jpg

XXL, 1 Invicta Plaza, London, SE1 9UF