Mozgáskorlátozottá nyilvánították a világ legnagyobb farkú férfiját

Az 54 éves Roberto Esquivel Cabrera farka talán még a hozzám hasonló szörnyvadászoknak is túl nagynak számít a maga 48 centijével, a mexikói kormánynak viszont mindenképp. Olyannyira, hogy fel is mentették a munkavégzés alól, mert a farka akadályozza a nyugodt alvásban, a futásban és a térdepelésben, illetve munkaruhát sem tud viselni.

A kormány ugyan felajánlott neki egy műtétet, melynek során rövidítettek volna Cabrera méretén, de a pasas visszautasította őket, mert be akar törni a pornóiparba. És itt jön a catch. Cabrera nem kell sem a pornóstúdióknak, de még a Gunniess-rekordok könyvébe sem kerülhet be, ugyanis az orvosok szerint az a 48 centi csak az előbőre, amit Cabrera az évek során nyújtott meg különböző technikákkal. A valódi farka csupán 18 centi.

Szóval nem egy agytröszt a csávó, az biztos. Egy doktora szerint Cabrerát az motiválhatja, hogy különlegesnek érezheti magát. "A latin kultúrában minél nagyobb a farkad, annál nagyobb macsónak számítasz. Ez olyasvalami, amitől kivételesnek érzi magát."

Cabrera gyakran kap húgyúti fertőzést, mivel a vizelet nem ürül ki maradéktalanul a kinyújtott előbőréből, szexről pedig szó sem lehet az életében. De szerinte még így is megéri.

(Forrás: DailyMail)