Milo Yiannopoulos, a szélsőséges meleg, aki a melegek ellen dolgozik

Annak, aki nyitott szemmel jár a világban, már rég ismert tény, hogy a szélsőjobbosok szeretik arcon köpni magukat. Tüntetnek a multik ellen, aztán a mekiben zabálnak. Buzikat vernek, mégis leszbipornóra verik otthon. Szólás-szabadságot követelnek, de törvényekkel lehetetlenítenének el, ha a véleményed nem egyezik az övékkel. Milo Yiannopoulos is egy ilyesféle vadbarom, aki most arra biztatja az ausztrálokat, hogy a hamarosan népszavazásra bocsátandó melegházasság ügyében szavazzanak nemmel. A gond csak annyi, hogy ő maga is meleg és néhány héttel ezelőtt kelt egybe egy egyébként afro-amerikai pasival.

Yiannopoulos egy ritka szadista szélsőjobbos, a New York Times-nak "trumpszexuálisként" írta le magát és azt mondta, hogy a fekete férfiakat az ágyban, a fehér heterókat a munkahelyen, a lányokat pedig a partikban látja szívesen, továbbá sohasem bújna ágyba fehérekkel, kivéve Trumpot. Most a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy a vallási szabadság nevében szavazna nemmel az ausztrál népszavazáson. "Meleg vagyok és katolikus. A legfontosabb számomra az, hogy sehol egyetlen egyháztól és hívőtől se várják el, hogy szembemenjenek saját vallási érdekeikkel. Az ösztöneim azt súgnák, hogy nemmel szavazzak" - mondta.

Én itt már csak egyetlen kérdést teszek fel: mennyire kell elborultnak lenned ahhoz, hogy ne láss egy ilyen egyértelmű ellentmondást?

(Forrás: PinkNews)